Jag

Jag heter Mattias Andersson och är från Norrland. Jag tänkte inte skryta mer än. Umeå som bas.

Under en längre tid har jag rört mig i det som Frans Johansson i sin eminenta bok ”Medicieffekten” kallar skärningspunkter. Det är ofta odefinierbara mötesplatser där olikheter träffas och nya infallsvinklar skapas. Jag ägnar mig åt sådan som är roligt och produktivt. Något annat vore naturligtvis befängt.

Jag frilansar jag som guide samt ägnar tid åt passiva inkomstsystem och produktutveckling. Annars skriver och säljer idéer när andan faller in.   Försöker umgås med individer vars aura kantas av positivitet och framåtanda. Jag tycker om mänskliga beteenden och är en hyfsad observatör. Jag har några universitetspoäng i ryggsäcken och resor till främmande platser. Försöker påverka det samhälle vi är del av. Det brukar bli resultat då jag är inblandad.

Nu ska jag gå ut med grannens osnutna mellanschnauzer. Hoppas vi ses i folkvimlet.

cropped-Mattias-Andersson1.jpeg

CV

Såg en annons där det stod något stil med: ”Vi anställer tonåringar. De kan allting”. Nedan en kort sammanfattning om mina tidigare bravader och drivkrafter. Om det väcker intresse så kanske det vore lämpligt med en snack så får vi se om det kan leda till en oväntad vänskap och uppdrag.

Kontakt

Framgångsföretaget AB Org No 556958-5085 Mattias Andersson Rådhusesplanaden 1B 90326 UMEÅ mattias@framgangsforetaget.se 070-2848539