Jag

Under en längre tid har jag verkat i det som författaren Frans Johansson kallar skärningspunkter. Dessa skärningspunkter är ofta odefinierbara mötesplatser där olikheter träffas och tankar skapas. Jag har en annorlunda och spännande bakgrund från barnsjukhus vid Norrlands Universitetssjukhus till dykning i det glömda havet och skidåkning i stillhetens dal. Utsedd till Årets Idéspruta av Anders Meitons Idébank och författare av boken ”Idéer Finnes – Entreprenörer sökes” utgiven vid Roos & Tegner.  Lägg därtill Svensk mästare i medborgarförslag samt skapare av Ekonomileken samt importföretaget Amaru Så börjar  vi sakteliga närma oss någon form av sanning. Utöver det finns det sociala spelet FrågaGerSvar och över 2000 inlägg på bloggen mattiasandersson.nu på någon form av meritlista.

Efter spännande och annorlunda äventyr har jag en god förståelse för vem jag är och hur jag relaterar till andra. Just nu bor jag i den mångkulturella och spännande stadsdelen Biskopsgården i Göteborg och trivs mycket bra här i Sveriges framsida. Jag gör sådant som är roligt och yrkesmässigt innebär att frilansa som guide och jobba med produktutveckling och import. Sen skriver jag lite krönikor emellanåt.  Mina många olika roller får mig och folk i min omgivning att må bra.

Annars försöker jag att spela Winnerbäck på min gitarr och är förtjust i böcker med budskap och filantropisk anda samt individer som går från ord till handling. Det blir motion till husbehov och ibland slinker det ner ett vernissage i vänners lag eller en ensam promenad när höstvinden pinar gator och torg. Naturligtvis en bira och snack om Liverpool också. Kiva.org är min favoritorganisation och DeBono husguden.

Jag gillar det goda samtalet och affärskreativitet. Försöker hjälpa min omgivning enligt bästa förmåga. Ibland fungerar det. Ibland inte. Högt på agendan står puderåkning i glömskans dal och jag borde lära mig segla när den fantastiska skärgården nästan kan skymtas från köksfönstret. Men det är mycket man borde. Nu ska jag i alla fall gå ut med grannens Jack Russel. Vi snackas.

Jag

Mattias Andersson 070 2848539 mattias@framgangsforetaget.se

CV

                            Klicka på den fina fågeln så dyker mina tidigare stordåd upp i en Pdf variant.Brygg er en kopp kaffe och läs. Kanske vi kan hitta på något roligt tillsammans. 

Visa sida »

Kontakt

Mattias Andersson Framgångsföretaget AB Vintervädersgatan 21 41836 Göteborg mattias@framgangsforetaget.se 0046-702848539

Visa sida »