Jag

Jag heter Mattias Andersson och är från Norrland. Jag tänkte inte skryta mer än så. Det räcker.

Under en längre tid har jag rört mig i det som Frans Johansson i sin eminenta bok ”Medicieffekten” kallar skärningspunkter. Det är ofta odefinierbara mötesplatser där olikheter träffas och nya infallsvinklar skapas. Min bakgrund är blandad och diverse. Inte olikt en Gott & Blandat påse. Jag ägnar mig åt sådan som är roligt och produktivt. Något annat vore naturligtvis befängt.

Rent yrkesmässigt frilansar jag som guide samt jobbar med passiva inkomstsystem och produktutveckling. Jag skriver lite när andan faller på. Tillsammans med med bundsförvanten Marcus säljer vi idéer och skapar möjligheter för andra. Det funkar rätt bra. Annars försöker jag spela gitarr och är förtjust i böcker med budskap. Jag uppskattar filantropi och design. Försöker umgås med individer vara aura kantas av positivitet och framåtanda.

Högt på intressesfären står affärskreativitet och kreativ metodik. Det låter flummigt. Men är konkret. Ni får fråga om mer information önskas. Som så många andra har jag betat av en massa universitetspoäng och rest hit och dit och suttit i några styrelser och ägnat mig åt samhällsutveckling. Det brukar bli resultat då jag är inblandad.

Jag borde lära mig segla när vattnet kan skymtas från köksfönstret. Efter 20 år i exil har jag flyttat tillbaka till Björkarns stad och bor ovanpå Dressman när jag inte är ute och guidar. Det passar rätt bra. Nu är det den tiden på dygnet då jag ska unna mig en kaffe och sedan gå ut med grannens silverlabrador. Väl mött i folkvimlet.

Mattias + 46 702848539

cropped-Mattias-Andersson1.jpeg

CV

Klicka på bilden nedan så visar sig ett modest Curriculum Vitae.

Visa sida »

Kontakt

Framgångsföretaget AB Org No 556958-5085 Mattias Andersson Kungsgatan 59D 90326 UMEÅ mattias@framgangsforetaget.se 070-2848539

Visa sida »