↑ Åter till Företag

Guideverksamhet

Framgångsföretaget AB vilar på några olika ben:

Ett av de benen är guideverksamhet. Sedan år 2000 har jag på olika sätta agerat inom turismsektor. Det har mestadels innefattar konkret guidande och planläggning. Idag har jag totalansvar för olika företag och den upplevelsen de ger sina gäster i Skandinavien. Jag har arbetat i flertalet länder och destinationer. Idag samarbetar jag med ett flertal agenter. För mig innebär färdledaryrket spänning och konkret problemlösning och god organisation. Lägg därtill passion för historier och kasta in en smula humor och kunskap. Så är vi ungefär i stormens öga.

Jag arbetar jag väl i stressade situationer och har en förmåga att vara proaktiv samt tycker att jag emellanåt är rätt hyfsad på att hänga med i det här vi kallar samhällsutveckling. För er som funderar på att organisera resor eller är sugen på en mindre inspirationsföreläsnig om konkret guideverksamhet och kundservice så är jag ett bra val att vända sig till.

Vanligaste frågan man får från folk som inte är i branschen låter ungefär så här: ”Jaha Mattias det är ju roligt att du har möjlighet att vara på semester hela tiden men vad är ditt riktiga jobb”.