↑ Åter till Personer

Jessica & Hanna

Framgång och möjligheter skapas ibland av misslyckanden. Det är en bra lektion att tänkta på. För några år sedan jobbade jag i alperna men fick sparken. Jag var tämligen dålig på att leka allmän pitbull och ordningsvakt på ett hak i alperna. Sen efter några säsonger var jag trött på att bo 10 grabbar på 10m2. Konsekvensen blev att åka hem och slicka såren och backa för att ta ny sats.

Jag tittade på Sverigekartan och kastade mental pil. Den hamnade på Göteborg. Så då flyttade jag dit. Väl där hade jag en idé och sökte designers men de två första som jag frågade hade annat för sig men sedan fick jag tips från Maria om dessa två som driver ett företag som heter BittraBritta. ”BittraBritta kan det verkligen vara något att hänga i julgranen” sa jag trött till mig själv. Skönt att man ibland har fel. Jessica och Hanna kan inte bara hängas i julgranar utan de passar överallt. Sällan har jag sprungit på ett par trevligare och mer driftiga personer som snackar lite och gör mycket. Det är sällan man hittar nya goda bekantskaper i mogen ålder. –  annat var det när man var liten. Då gick man ut och satt sig i sandlådan och en timme senare hade man en handfull bästisar. Går man ut och sätter sig i sandlåda idag ringer någon polisen. Jag är så himla nöjd och glad att jag sprungit på dessa två uber-varelser. Tillvaron hade varit bra mycket tristare utan dem.

För er som söker personer som gör stordåd inom inredning och design ta då en titt på BittraBritta.se och hälsa från mig.

Hanna & Jessica

Hanna & Jessica