↑ Åter till Produkter

FGS

FGS

…Det är märkligt att vi kan skicka farkoster till yttre rymden men inte lärt oss konsten att konversera. Vi vågar inte fråga om de mest elementära ting & går på så sätt minste om bedårande bekantskaper och härliga händelser. Nyfikenhet och upptäckarglädje läggs slentrianmässigt åt sidan. Fråga ger svar är en verktygslåda för lust och interaktion. Lika enkelt som genialt. Spelet kan användas när som helst du blir nyfiken på en person. Det kan vara början på en vacker vänskap…

 

www.fragagersvar.se

 

Innehåller

• 20 frågekort.
• Regler.
• Oanade möjligheter.
• I var 20:e spel ligger en trisslott

Spelregler

1. När du ser en person som du är nyfiken på eller vill lära känna bättre tar du fram ett frågekort och skriver ned vad du tror. När det är färdigt går du fram till personen och ber om svaren.

 

2. Ett annat alternativ är att du ger bort ett frågekort till en person & säger:
“Du, försök att lista ut mig och kom tillbaka om en kvart…” Förhoppningsvis återvänder de. Ytterligare en variant är att du går fram till personen och ber om rätta svaren på en gång.

3. Tävla med en kompis! Notera svaren på samma person och den med flest rätt får exempelvis en femtiolapp medan förloraren får göra armhävningar eller sjunga barnvisor i offentlig miljö.
Kör så det ryker.

Kunderna säger:
- Jag lärde känna Mattias för ett tiotal år sedan. Han är fortfarande lika märkligt kreativ och härligt tokig. Fråga Ger Svar är en blivande succé. Sigge Fridhemsson. Fastighetsmäklare.

- ”Jag tog med 10 FGS till vår kick-off. Resultatet blev många garv tills långt in på små timmarna och nu vet vi så oerhört mycket mer om varandra”. Rosita Lund. Art Director.

- ”Blir förbluffad att jag på en vecka fått 20 nya vänner för en ytterst billig penning. Jag rekommenderar detta spel till alla sociala varelser och även till dem som inte riktigt vågat ta steget att kommunicera med främlingar. Ngogi Tzagana. Utbytesstudent.

-”Gav en handfull Fråga Ger Svar till mina elever på gymnasiet i Trosa. Korridorerna och matsalen ekade av upprymda skratt och härlig kommunikation”. Edwin Lothe. Språklärare.

-”Gick på en lagom obskyr pub på Andra Långgatan i Göteborg och körde en runda. Nu är jag förlovad med Josefin som var den tredje personen att spela med mig. Jag tackar Fråga Ger Svar och min lyckliga stjärna för min blivande fru”. Erik Stare. Nyförlovad.

-”Bussresandet har senaste veckan blivit så mycket roligare tack vara detta charmerande spel. Istället för att sitta håglös och titta ut genom en skitig ruta på väg till jobbet ägnar jag nu tiden åt att lära känna nya härliga bekantskaper”. Hanna Råge. Komiker.

- ”Jag satt på Stadshotellet i Sveg och testade detta på en snubbe i rutig flanellskjorta. Jag trodde han var råbarkad norrlänning men det visade sig vara en fastighetsmäklare med rötterna i Holland. Nu har vi börjat sälja sommarstugor i Värmland. Man vet inte riktigt vart det kan sluta”. Greger J Olofsson. Entreprenör.

- ”Jag testade spelet på ett mysigt café en ruggig afton. Jag spelade med en jättetrevlig kille. Nu är vi kära”. Erika 19 år.
”Fråga Ger Svar gör det så himla enkelt”. Challe Runarsson. Pensionär.