↑ Åter till Idéer

Idéprenör

Idéer som affärsidé. Självklart. Bröderna Härén var pionjärerna i detta men på senare tid har det dykt upp en mängd varianter av bättre eller sämre idékampanjer. Tillsammans med tre kollegor jobbar jag med Idéutveckling/kaizenmetod och DeBonos verktyg för att plocka fram och presentera bättre idéer för företag. Tillsammans har vi utvecklat förslag och tankar till konkreta produkter och tjänster under en längre tid. Vi i gruppen Idéprenörerna är framgångsrika individer i olika branscher och vi har haft internationella och nationella idéuppdrag för en rad olika företag och organisationer. Utöver det har vi både patent och 100-talet vinster i olika utveckling/idésammanhang. 

Vi brukar inte slå oss alltför mycket på bröstet och titulera oss som kreativacoacherochmöjlighetsutvecklare. Det behöver vi inte. Vårt resultat talar för sig själv. Det kostar X:- att anlita oss.

Externa idéer har ett värde. Och vi levererar. För den som vill veta mer är vi tacksamma för kontakt: mattias@framgangsforetaget.se

Idéträd