Bok

För några år sedan blev jag utsedd till årets Idéspruta av Anders Meiton vid Idébanken. Det var då en framgångsrik sida med omkring 1500 medlemmar. Under min aktiva tid och i samband med en rad vinnande förslag kom jag i kontakt med en rad spännande personer och däribland Marcus Persson. Tillsammans började vi sammanfoga våra tankar och funderingar. Sedan följde Mårten Norman och Linda Runarsdottir med på resan. Förutom många skratt och en hel del huvudvärk blev frukten av samarbetet boken ”Finnes: Idéer. Sökes: Entreprenörer”.

Efter det har vi framgångsrikt sålt idéer till företag via vår eget projekt Idéprenörerna. Om ni vill veta mer om hur idéer skapas och förädlas och hur det går att designa sitt företag och livsstil utifrån ett bättre och roligare tänkande så berättar jag gärna.

”Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer” är en bok för alla som vill utvecklas, gå vidare i sina liv och hitta nya sätt att försörja sig på. För en del kommer boken att fungera som en inspiration till att äntligen våga ta det där steget mot att göra något helt nytt i sitt liv. För andra kan den ge konkreta tips på kreativa idéer som bara ligger och väntar på att bli genomförda. Hur man än väljer att se på boken så är den rätt för alla som vill utveckla sin arbetssituation och hitta nya sätt att försörja sig på.

Bakom boken ligger fyra prisbelönta idéentreprenörer som alla lever med kreativiteten i sitt dagliga liv. På varsitt håll har de varit idérika, sått frön till utvecklingsbara tjänster och idéer som de vill sprida till andra intresserade. Dessutom delar idékvartetten med sig av tänkvärda betraktelser i affärs- och entreprenörskapslivets spännande värld.

”Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer ” vill inspirera läsaren till att börja tänka större, att våga ta steget till att starta något nytt. Har man drivet och engagemanget, längtan efter att gå vidare, ja då kan denna bok vara den avgörande sporren för att våga ta steget.

Författare: Runarsdottir/Andersson/Norman/Persson ISBN: 978-91-86047-27-6.