Projekt

Om vi ska lita på Wikipedia står det ”Projekt är ett uppdrag som utförs av en tillfällig arbetsorganisation för att åstadkomma ett i förväg bestämt resultat” ska vi vara ännu finare i kanten sägs det ibland att ”En temporär satsning för att framställa en unik vara eller tjänst”. Historiskt har det visat sig att det är en arbetsform som passar mig mycket väl. Själv stimuleras jag av projekt eftersom de har tydliga mål, kan varieras och anpassas, tidramar och fokus är hörstenar och feedback sker relativt snabbt. Gjorde vi rätt. Gjorde vi fel.

Jag tror att de flesta personer mår mycket bra av att ha projekt och vi behöver inte lägga någon värdering i om projektet är hippt eller inte. Det är ovidkommande om det handlar om att fixa en kolonilott eller arrangera en tredagars fest. Kanske kan det vara att skriva en handbok för utlandsjobb eller utbilda dig till dykinstruktör i någon av Bora Boras atoller.

Min tidigare erfarenheter gör mig lämpad som deltagare i stora som små projekt. Så för er som önskar ett extern tillskott i tillfällig verksamhet bör göra slag i saken och kontakta mig. Det tjänar vi alla på.

Härarbeta

Praktisk Ekonomi

Jag har skrivit ett lättsamt alster om praktisk ekonomi som har fått arbetsnamnet Mer månad än Pengar. Det är en humoristisk överlevnadsbok i ören och sekiner. Jag skulle vilja slutföra detta projekt med en driftig person som tycker om pedagogik och humoristisk ekonomi. Målgruppen är ekonomiskt undernärda mellan 18-35 år. Vid intresse hör av er …

Visa sida »

Shego

Shhhh…hemligt stort projekt. Presenterar prototyp i mitten av Juli. Finns i välsorterade butiker till hösten. Spännande.

Visa sida »

Konversett

Konversett

                              Jag har både skrattat gott och slitit mitt hår när det gäller projektet kring Konversett. Det är en enkel grej men ibland när folk som har mycket att göra och som är på olika platser rent fysiskt går det bara …

Visa sida »

Särskrivning

Sär Skrivning

Just nu skissas det lite på roliga sär skrivningsaffischer som ska ut i butik. ”Kyckling lever med kul potatis” och ”Brun hårig sjuk sköterska”. Det fiffiga med affischer och produktionen av dem är att det är en bra marginal och varje hushåll med självaktning borde ha ett par sär skrivingsaffischer i sitt hem.

Visa sida »