«

»

jul 27

Örnnäste

Tänk vilken tur jag har haft som har folk i omgivningen som kan fixa och dona och trixa. ”Gör något” sa jag. Då ”gjordes något”. Örnnästet blir så bra och det börjar ta form. Bilden kanske inte lyftar fram det bästa men det blir så bra att ha ett litet högkvarter i Umeå. Brandstång ner så kan man köpa både sockar och sämre T-shirts på Dressman. Utmärkt läge och jag ser fram emot många roliga idésejourer. Skönt att man kan packa upp lite bananlådor efter 20 år.

Fortfarande ska det upp lite grejor på väggar och fixas lite smågrejor som TV och mer grönt och lite piffpuff men sen blir det att lägga upp fötterna och klura lite på hur framtiden ska mejslas ut.

OBS: Bilden gör sig inte rättvisa. Nu finns ett grymt coolt bord och soffa på plats och lampor och lite annat. Ska skicka uppdateringar om ett par veckor när det blir invigning.