«

»

jun 12

Ny Guidebok

120 sidor text om hur det är att agera som guide och en smula bakom scenen. Tänkte att under dessa tider kan man sätta vissa saker på print och då fick et bli ”Black belt for Tour guides”. Tänk vad fort saker kan fortskrida när man bestämmer sig. Så snart får man leka lite Joakim eller om han heter Joel La Motta. Ni vet den här snubben som skriver om oväsentligheter och tar betalt via Swish. Min lilla Guide-bok redigeras och layotas i skrivande stund och sen ska det till lite foton. Om det går som jag vill [vilket är förvånandsvärt sällan] finns den att köpa om ett par tre veckor. 200 SEK eller 20 Euro. Swish 1233457504. Jag har försökt vara en smula reflektiv och en smula halvrolig. Få se hur det går.

”In evvery person lies a story. Tell it well”. Så tänkte jag att första citatet skulle börja och klurar om bilden nedan kan vara en variant på framsida. Roligt projekt oavsett om det säljer eller inte.