«

»

Blix & Dunder

Gångbart

Ibland överträffar verkligeheten dikten. Smågarvar här på tåget. Anledningen är enkel. I samma kupe sitter en av mina favoriter. En radiopratare och programledare. Denna person verkar vara lika trevlig i verkliga livet som i media. Istället för att klampa fram som en desperat idiot och fråga om en selfie så gör man som är brukligt idag: Googlar personen. Märkar att det finns ett Ansiktskonto. Skriver ett par rader och får svar tillbaka. Vi sitter 5 meter från varandra. Snacka om dagens kommunikationsteknik. Han ska säkert ta helg här. Denna persons snabbtänkthet och till synes genuina personlighet är något jag blir imponerad av. Bilden här har dock inget med personen att göra. Bilden är ett sätt att få skolungdomar att dra ner på tempot när de springer i skolans hallar. En synvilla så god som någon. Förutom att personen jag tjöatar om är en sån där jag ibland eftersträvar att vara så har han en farbror som har gjort mycket gott på den globala spelplanen.