«

»

Uppdrag

Guide 2019

Nu är det dags att snyta sig i sjortärmen och göra rätt för sig. Förvisso har jag guidat några turer här i vinter med annat Polar Park och Lofoten på agendan. Nu snart står sommaren i antågande och det verkar rulla på i lagom takt. Alltid trevligt att vara någorlunda eftertraktat. I år ser det ut som om det blir varierade turer för bolagen Gate1 och Grand Circle och Robinson och Lind Tour och Collette och måhända ett par andra. Ibland är det svårt att begripa att den här Turistsfären har varit runt mig de senaste 20 åren. Snackar också lite med Kenzan och Tour Pacific om framtida uppdrag. Nu på tåget efter en bra och konkret liten kick-off. Det var väldigt trivsamt och det roligaste var kanske att Jan Josefsson käkade frukost ett par bord bort han verkade gillade de flesta ingridienserna i den klassiska kostcirkeln. Det här guideuppdraget är ofta en enmannashow så det var rätt skönt att träffa lite kollegor och även gänget från Bratislava kontoret som gör ett utmärkt arbete bakom scenen.