«

»

Fotokappad

Fotikappad

Ibland snackas det om handikappade eller handkiappad. Själv är jag i skrivande stund mer fotikappad. Märkligt det här med medelålderskroppen. För en handfull månader sedan small det till i foten efter en hundpromenad. Jag trodde det var en badmintonskada eller en trasig hälsena. Men icke. Gick till någon sjukgymnast och sedan ett par röntgen innan det blev röntgen och MR och lite läkare och i papperen står det något i stil med ”Aggressiv GCT Tumör”. Roligt att sammanhanget är att en av mina uppdrdagsgivare heter GCT. Jag är ju aldrig sjuk och har intet tid med sånt här. Sjukan plockade in mig och tog lite tester och plockade bort lite och sen är receptet spruta och knapra medicin. Literpriset för denna medicin är 1.975 miljoner. Till och med dyrare än bensin. Så den borde ha någon form av effekt får man hoppas. Officiellt är jag sjukskriven till 1 juli men det har jag inte tid med. Så nu blir det att hoppar runt ett tag och kolla den här märkliga tumören. Men det ska väl fixa sig. Annars får man kanske bli första guiden med metallfot.