«

»

Snabba Idéer

Multitapetrulle

En tapetrulle men med flera “lagrer” så man sliter bort en när man vill ha ny tapet.

Färdigpackad blomkruka

Blomkrukan kan vecklas upp och kommer med jord och frö. Kan eventuellt designas av kund. Skickas platt paket. Check.

Färdigutskuren fågelholk med utbytbar framsida

Tänk att du får en kit med tillskurna plattor till fågelholk. Framsidan kan bytas så och hålet för fågeln är munen på personen. Ska förklara lite närmare 😊

Pysselduken

Billig engångsduk i papp med massa massa knep/knåp/nischade frågor och funderingar. Kan nischas mot olika kundgrupper

Bild över Umeå – nedan

Bort Bort Bort

Även här ett spel grundas på Magnus och Brasses gamla BORT BORT BORT. Bra för kreativiteten.

Stockholmbeerwalk

Karta med en handfull poletter och glas. Samarbeta med utvalda pubar och platser. Kanske kan man även tänka sig FIKA-walks.

Anteckningstjänsten

En tjänst som ger flitiga studenter chansen att lämna anteckningar på kurser/föreläsningar/etc som sen mindre flitiga studenter 😊 kan köpa. Fast det borde väl finnas.

Ansikstmålning fast utan färg

Alla ska måla ansiktet när det är matcher och tillställningar. Det är både när det går bra för fotbollslandslaget eller andra lag eller på barnkalas. Få har tid att sitta och måla ansikten. Det måste gå att skapa en sorts gnuggis eller en lätthäftande mask – ungefär som när de här klister-tatoos kom ut. Tänker mig panna och kinder. Tja hela ansiktet för dem som inte har skägg. Denna produkt kan nischas till både företag/lag/happenings/etc

Kaffe med dopp

Tänk dig en kaffekopp. Den har kaffe typ 4/5 fast designat i botten finns en plats för digestivekex 😊

Sparksötting sommarvariant

Sälj hjul som enkelt kan monteras på din sparkstötting så har du den brukbar även för sommaren

Handduksslängkappa

Tänk om du är på stranden och du har med dig massa jäkla saker. Det är mobiler och böcker och solkräm och frukter och barngrejor och tennisbollar och hit å dit. Du har en vanlig handduk men den är också gjort på ett sånt sätt att den har många passande fickor för allsköns grejor och sen när du tar på dig den som en vanlig slängkappa 😊 Helt enkelt. Tjoff så har du allt på plats och kan gå vidare till en kall öl.

Jag är inte rasist men….

Ibland vill jag göra ett icke PK-spel där man spelar om folks åsikter och tyckande men att det är fakta baserat. Så att vinnaren som är minst rasist och bonuslimpan går till den som mest liknar svinet Åkesson

Din Röstbok

Alla lyssnar på ljudböcker. Jag skulle vilja att allting jag sagt (mesta dels) på något sätt kan automatsparas och sen i slutet av året så får du en röstinspelning på vad du har sagt. Kan vara när man pratat med familjen eller ljudupptagning från telefonsamtal eller annat. Fast å andra sidan är jag osäker om jag vill det när jag tänker efter 😊

Frömattor

Frömattor finns men de är så satans tråkiga. Jag tycker det vore roligt att få en frömatta med budskap – tja lite bättre än Carpe Diem eller Noctum men du fattar. Man köper ett par meter matta som är förplanerad. Tjoff in i jorden och sen vattnar du omsorgsfullt. Sen efter några veckor eller månader så dyker det upp ett hjärta eller en knyten näve eller något budskap.

Toaklotter

Låter också patetiskt men det är helt enkelt klassiskt klotter som kan köpas och sen fästas med tejp/film som lätt gå att ta bort. Tekniken finns ju redan när man ibland ändrar färg på kakelplattor. Sälj i 16 pack.

Juicestice

Tänk dig en kanna med juice eller vad som helst. Kidsen bråkar ju att de inte fick lika mycket i glaset. Lös problemet genom att ha två pipar. Då får de exakt lika mycket! Sen tycker jag också att just kannor kan göras roligare så att man håller ut elefantsnablar eller gristrynen.

Musikdusch

De flesta duschar. De flesta har Spotify. Koppla ihop dem. Ju bättre/sämre musik som spelar ju varmare/kallare vatten blir det i duschen. Kanske kan man koppla detta till länder som inte har varmvatten. Så när musik från Malawi spelas så är det en temperatur och sen när Harry Belafonte lirar så är det en temperatur och sen när det är…. Ja du fattar. Jag vill bara synliggöra något med musik och temperatur i vatten. Naturligtvis helt befängt men kanske så dumt att det skulle funka.

Svärband

Du har ett armband som ger stötar. Stötarna är förprogrammerade på vissa ord ex Svordomar eller om du säger JAG HEJJAR PÅ SKELLEFTEÅ AIK högt så får du en sjudjävla stöt. Här kan man ju omprogrammera orden dag för dag eller när det passar. Eller i Juletider kan man programmera så att det ger stötar när du nämner klassiska ord som Advent / Lucia / Jultomte / Stress.