«

»

72 Effektivitet

Just avklarat säsongens första resa. Istället för att stiga av planet i Kirkenes fick vi landa på NATO-basen Laxälva och sen köra i i mörker och förbi samernas högkvarter Karatjokk för att hinna med skutan i Båtsfjord. Gästerna var nöjda att vi löste logistiken. Nu hemma 3 dagar och det är märkligt vad man kan hinna med på tre dagar. Tvätta. Magnetröntgen. Köpa varma brallor. Fika med V & R. Haffa två nya uppdragsgivare. Möte med designer och sen kom syrrans klan förbi. Läsa 300 sidor i det eminenta alstret ”Enklare Liv”. Gå på studiebesök på BIC-factory. Ställa en fråga om husbåtar till Umeå kommun. Kontakta Expressions i Ume. Ta en träff med barnläkaren Gothefors. Lära mig den nya kameran. Spela gitarr. Se Sveriges handbollstorsk. Kika på Springsteens Broadwayshow. Skicka brev till Richard Branson. Stämma av Regeringsläget. Prata med Härnösands-mäklare. Ta en bira på Plektrum. Förbereda besök på ett arktiskt zoo och hämta paket från Gudson. Skönt med praktisk effektivitet emellanåt. Allt på 72 timmar.