«

»

Zlantar

Tänk vilka massa skitapplikationer det finns. Eller så tycker jag så för att jag inte förstår hur de egentligen fungerar och vilken funktion de fyller. Därför blir man så extra glad då det springs på en modul jag faktiskt begriper. Den heter Zlantar och är version 2.0 av gamla Smartbudget som jag tidigare tipsat om. På denna eminenta makapär kan du genom ett par knapptryck se hela din ekonomi och hur den förändras och skapar din framtid. Den tankar ner dina transaktioner från en rad olika banker och finansiella institution.

Du kan båda lägga in och följa din budget och förutom det tror jag de har slagit sina påsar ihop med Minatjänster vilket innebär att du har full kontroll över alla dina olika abbonemang. Så prova denna inför 2019 och tacka mig sen. Detta tillsammans med sparfrenomenet och omtalade Dreams gör att i alla fall jag sover gott om natten. Oavsett om det upp eller ner eller hit och dit.