«

»

I Tidningen och sånt

Nu är förvisso bilden i Sköna Hem upp och ner men vi och produkten Konversett står hyfsat stadigt i jordens mylla. Alltid roligt när det skriv om en framtänkt produkt. Bra för egot. Så ta gärna en titt på www.konversett.se och klura lite om det kan vara något för er. Det är en bra isbrytare och passar i varje hem med självaktning och som present till vänner och kollegor. Vi ska ta och göra en drive här efter att folk är tillbaka från sina tropiska semesterar. Men nu finns älskade konversett i en handfull butiker och det trillar in ltie småordrar med jämna mellanrun. I skrivande stund sitter jag här och packar inför 7 veckor på resande fot. Så det blir full kastrull inom resebranschen fram till mitten av September och sen avrundar vi säsongen med en båttur från London till Malaga och det ska bli roligt att göra det med min kollega Craig. Denna Craig som jag faktiskt gjorde min första resa med när jag av outgrunderlig anledningar började guide inkomande gäster för mer än ett decenim sedan. Så denna resa blir lite av en kalas och tid att reflektera vad som har hänt på 3650 dagar. Annars ter sig tiden här I Umeå rätt bra och jag är positivt förbluffad över stadens nya framväxt och vilka möjligeter som finns. En av dessa möjligheter uppenbarade sig igår när jag på vinst och förlust sprang in till Lind Tours och träffade nuvarande ägare Annica. Vi satt och snackadelite innan telefonerna började ringa för dagen och om saker går som jag vill att de ska kanske det finns chanser att göra förändring med hjälp av detta väletablerade företag. Så det är bra med god tajming. En dålig tajming var att Robert Björk åkte till Östersund idag. Om du Robert hade vairt hemma ett par tre timmar till hade du fått traska upp här till lyan så kunde vi ta en java och prata om Smartclip och annat som måhända gör skillnad.