«

»

Musik i Kubik

Det är alltid roligt att se vad saker och ting kan leda till. För ett par tre år sedan fick jag och Marcus en idé om ett tärningsspel och vi drog processen från att tänka till och beställa från Kina och producera. Med oss på vägen var också Designer Johan. Det rullade på bra med det lilla spelet och det var en rolig lärdom hur man går från något i hvuudet till något i praktisk handel. Sen kom vi i kontakt med en person som köper in spelídeer och nu har Music Rocks blivit Musik i Kubik och finns sedan Maj månad ute i flertalet butiker och de stora jättarna har lagt ordrar som börjar rulla in under sommar och höst. Nu har jag inte i huvudet hur många spel det beräknas att sälja men mellan 10 000 – 25 000 tror jag. Sen leder sånt här oftast till något mer och om det vill väl så kommer vi att lämna förslag på ett par andra varianter på spel. Jag skulle kunna sitta coh göra sånt här på heltid.