«

»

Apr 05

Formex

I skrivande stund har Formex öppnat sina portar vid Älvsjömässan i Stockholm. Där finns Fingerdockorna representerade tack vara Lena På Menoj Design. Det ska bli trevligt att se hur intresset är bland hugade inköpare och om det blir någon återkoppling och feedback. Dessa små textilvarelser är en guldgruva för butiker. Om du har en butik eller butiker och du kränger 50 stycken per dag blir det en vinst på omkring 250 000:- per år. Tänk att så små saker kan ge så mycket. Om du inte är på Formex idag kan du alltid höra av dig till  mig så ska jag se till att styra upp ett erbjudande som är för bra att Tacka Nej till.

I samma veva nu på Formex är jag och mina idékumpaner representerade med spelet MUSIK i KUBIK som är en förlängning av Music Rocks som vi skapade. Alltid roligt när en idé blir uppköpt och någon annan tar över produktion och lansering. Vi hoppas att detta brädspel kan säljas i omkring 10 000 upplagor. Det blir man inte rik på men det är i alla fall bra för egot.