«

»

Apr 05

Swedishfor…

Kreativa människor som vill göra skillnad är bland det bästa jag vet. Nu har jag blivit insyltad i den eminenta organisationen och företaget Swedishforprofessionals. De har sitt kontor på Åsögatan i Stockholm men är verksamma över hela landet. Kortfattat går deras idé ut på att leverera högkvalitativa lektioner om det svenska språket och kultur. Sällan har jag haft ett roligare uppdrag där jag tillsammans med mina studenter har rätt fria händer att se till att vi tillsammans lär oss saker och har det trevligt.

Just nu har jag kurser för personer från Ukraina och Wales och Tyskland. Jag vet också att de är på jakt efter nya Språkcoacher i Västerås så om ni bor där eller känner någon som skulle vara lämplig är det bara att höra av sig så styr vi upp det. Igår pratade vi lite om särskrivningar och nedan är en bild som förklara det hela.