«

»

Apr 05

Återkomst

Nu skriver vi 2018 och det är med tillförsikt jag återupptar skrivandet. Förra fången låg det nästan 2500 inlägg här på bloggen men så sa det ”Poff” och allting försvann. Jag förmodar att det ligger någonstans i den obekväma cyberrymden. Så jag filar på pennan gör en nystart – vilket är rätt trevligt emellanåt – ungefär som Christer Henriksson ringer vi in det nya och ut det gamla.

Sedan årsskiftet sitter jag åter i Umeå och det känns skönt att vara tillbaka på på Mammas Gata och Björkarnas stad. Är ytterst glad i mitt boende som fixats med hjälp av Jenny Kramer. Tack. Nu blir det att försöka ta sig an lite ärrade vänner och gamla hjältar. Det blir att peta lite i nygamla relationer och försöka ta del av en aktiv utveckling av det samhälle vi lever i. Någonting annat vore naturligtvis befängt.

Utöver det är jag på jakt efter lite skrivuppdrag och gärna några extraknäck – till skillnad från många andra verkar jag ha rätt mycket tid till övers emellanåt. Ni som är ute och springer på stan och söker skydd från Nordanvinden och en kopp kaffe då är det bara att komma upp till Kungsgatan 59D och säga morsning.

Mvh / Mattias.