«

»

okt 21

Tanke i Oktober

Så här års börjar saker och ting både ta slut och ta form. Sedan april har det varit en radda uppdrag inom den fantastiska turismsfären som jag förbluffas över att jag varit med om sedan första året denna sida millennieskiftet. Ett par decennier om jag räknar rätt och det har sannerligen varit en intressant resa – från svarttaxi i alperna till att förklara paradigmskiften längs norska kusten. Och allt däremellan.

Vi skriver snart vintertid och jag klurar lite på nästa steg i tillvaron. Först kommer en förbluffande nyhet som jag tror kommer att göra en av de närmaste släktingarna glada och andra kvartalet 2018 kanske jag förvandlas till halvnördig kvasikändis om saker och ting går som de ska gå.

Ska också ta mig i kragen och skriva en del. Får börja med denna hemsida som blivit en ny blank canvas efter att 2500 inlägg gick upp i rök på grund av något outgrundligt datahaveri. Fast det känns rätt skönt att börja om med tomma ark. Då kan man göra lite som man vill.

Regnbåge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovan är en regnbågsbild jag fotade i förrgår då vi passerade det monument som förkunnar söder och norr om polarcirkeln. Ibland undrar jag på om det inte är dags att sadla om till avancerad amatörfotograf.