«

»

Jul 07

16 juli – 25 oktober

Idag avslutas en till guidetur. Har hängt med några riktigt trevliga amerikaner under ett par 2 ½ veckor. Vi har hittat på mycket roliga saker. Alla var utmärkta så när som på en gammal stridspilot vars bäst före datum tyvärr utgått. Idag var det en rundvandring på Oslos Opera och igår körde vi utomhusmuseet på Bygdoy för hela slanten.

Det ska bli trevlig att komma hem och träffa Gudsönerna. Den ena badar mest hela tiden och den andra verkar lära sig att gå. Det ser lovande ut. Sen ska jag hinna med att tvätta underkläder innan det är dags för nästa resa som kör igång den 16 juli. Sen är det nonstop fram till 25 oktober. Så när som på syrrans bröllop där det blir frigång ett par tre dagar. Som egen företagare och brödvinnare får man passa på att knega när tillfället ges. På tal om kneg så hann jag med en liten intervju häromdagen och det ser ut som om det kan bli både nytt jobb och flytt. Och om det går som jag vill går detta uppdrag att kombinera med annat roligt.

Idag är det 7 juli och det är mammas födelsedag. En sån sak måste firas. Hurra Hurra.

Mamma