«

»

Jul 07

Boende

På senare tid har jag funderat en hel del på boende och hur man ska tänka. Jag har nu härbärgerat på 19.9m2 i några år. Det funkar alla tiders och jag gillar den lilla lyan 15 minuter från Nordstan men känner att det är dags att hitta något nytt. När man hittar nya saker är det bra att utgå ifrån förutbestämda kriteria. Det blir nämligen lättare att hitta rätt. För egen del är det följande saker som jag anser viktigt:

  1. 85m2+
  2. Nära vatten
  3. Max 15 % av nettoinkomsten ska bostaden vara.
  4. Bostaden ska också kunna fungera som ett inkomstobjekt i stil med lokaluthyrning eller Airbnb
  5. Måste vara hyfsat nära kommunikation då jag inte längre har ett körkort
  6. Jag attraheras mer av Udda objekt än av färdigspikade Myresjöhus Å andra sidan om det ser ut som på bilden nedan kan man göra undantag.

aslkdfj