«

»

Jun 17

James Brown på Crack

För ungefär en månad sedan var jag och mamma i Harlem och såg en Gospelkör sjunga. Jag tyckte det var väldigt trevligt och påminde om James Brown på crack. Tänk vad mycket man hunnit med sedan vintern satt sina köldklor i oss. Jag agerade finska bartender och lite allt i allo med service mot Fransmän i Ivalo mellan December och April. Helt klart är det brist på D-vitamin norr om Polcirkeln. Mörkt och -42C. Men sen började ljuset titta fram där i Mars månad. I början av april blev det en roadtrip från Ivalo till Umeå och häng med bästa kusinen och lite annat löst folk under någon vecka.

På vägen ner mot söder stannade jag till hos Danne i Härnösand. Och stopp i Sundsvall. Alltid lika trevligt och sen blev det visit hos Rasmus med matte i Stockholm. Tänk att en blandrashund kan vara så roligt. Väl hemma I Göteborg blev det att beta av lita roliga människor och mestadels göra ingenting med stor framgång.

Vatten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 maj åter till Stockholm eller snarare Knivsta för att ta en titt på syrran och Mickes lilla kåk. Där ska det bli bröllop i September månad. Därefter satt jag mig tillsammans med mamma på plåtfågeln med riktning mot Missouri och NY. Här var det en roliga blandning från grisbönder till MOMA. Verkligen bra.

Kom hem den 15/5 och den 16/5 var det dags att ta sig an 40 förväntansfulla amerikaner och det måste gått hyfsat bra då det blev 100 % kundnöjdhet och jag hade också äran att ha med mig ett par nya guider. Det är alltid lika roligt. Den 10 Juni tackade jag dem alla för att sedan räkna dricks och ta tåget tillbaka till Göteborg. Här har det varit Gudsöner och upptåg. Bland annat Liseberg och karuseller och sen ut till Lizzy och Magnus nya boning. De bor nära vattnet bland blandfärgade kossor. Det blir bra. Sen har det varit att träffa Linda och Lucio över ett par kalla och plankstek. De går bra för dem. Det gläder mig.

Utöver det en träff med Jens Östegaard som är klok. Får se om det blir något av det. Hoppas. Jag har gett feedback till Venture Cup som jag är stolt över. Funderat lite på att göra om min lilla lya samt läst 5 böcker. Man hinner med saker om man tycker det är roligt. Roliga saker ger en hel del energi. Det får man ha med i beräkningen när saker ska utvärderas. Nu framöver är det massa härliga guideturer kvar. På tal om guideturer har jag gett tre personer jobb senaste månaden. Jag borde bli min egen Arbetsförmedling.

Gud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ungefär så. Imorgon upp och hoppa igen och då blir det att träffa Johanna Playa samt på eftermiddagen gå förbi och förhoppningsvis kunna klura fram en prototyp i plast innan det är dags för ett litet seminarium om Socialt Företagande. Och på fredag är det tydligen midsommar har någon bestämt.

Så de så.