«

»

Jun 17

Vifta med Vimplar

Det är trevligt med folk som jobbar i det tysta och sen levererar det något roligt. Vimplar är roligt. Det kanske inte räddar världen men det är få saker som räddar världar. Läkare utan gränser kanske. Jag tycker ni ska köpa ett vimpelpaket från Idéproduktionen www.pragel.se och Anna. Då kan ni vifta hela sommaren lång. 

PAKET BOKSTAVSVIMPLAR

Glada vimplar i fina färger med lösa bokstäver där du själv väljer vad du vill skriva, om och om igen. De passar lika bra på kalaset, barnrummet, eventet, sommarfesten eller som doppresent.

Vimplarna tillverkas av papper och levereras i åtta olika mönster och färger. Vimplarna är dubbelsidiga med olika färg på var sida och beroende på hur du trär upp vimplarna på sidenbandet väljer du själv om du vill visa alla regnbågens färger, endast de kalla färgerna (mörkblå, turkos, grön, ljusblå) eller endast de varma färgerna (gul, ljusrosa, laxrosa, lila). Eller helt enkelt dina favoritfärger, det är du som bestämmer.

De självhäftande bokstäverna tillverkas i plast i samma fina färger och mönster. Bokstäverna går att fästa på alla släta material och lämnar inga märken. De går också bra att skölja av med vatten om kladdiga fingrar lekt med dem. Två uppsättningar av alfabetet följer med i paketet.

Sidenbandet är 6 mm brett och har en fin ljusgrå färg.

I PAKETET INGÅR:
• 16 vimplar

• 2 uppsättningar av alfabetet (A–Ö samt &-tecken)
• 3,5 m sidenband

PRIS: 300 kr inklusive moms

Prägel